четвъртък , декември 2 2021
Начало / За нас

За нас

В днешно време много от хората се затварят по домовете си и живеят във виртуалния свят. Ние сме си поставили за цел да ви изведем малко от него, като ви показваме красиви и интересни места в България и по света, за да видите, че си струва да се докоснете до красотата на природата. BAM.bg е вашият портал за приключения, туризъм и екскурзии.

Нашият екип е всеотдаен и всички обичаме излетите. Пътешествията са нашата страст и затова искаме да ви помогнем да видите света през нашите очи. Ние ще ви покажем най-чудните места от най-различни точки по света. Ще видите фиорди, пещери, планини и долини. Ще ви докоснем до морето, ще ви заведем и на невероятни височини. Ще се отдалечите от цивилизацията заедно с нас, но и ще ви покажем сърцето на най-интересните градове по света. Животът кипи във всяка точка от нашата планета, дори животът, който не виждаме.

Запознайте се с културите на различните народи, с привичките на по-непознатите общества. Елате с нас там, където всеки човек би изгубил дъха си. Майката Природа се среща с красивите градове. Спокойствието на морския бряг ни води и до жизнените празненства на бразилските карнавали. Влезте в горските дебри на България, които дори не знаете, че съществуват. Изгубете се с нас в необятния ни свят и кой знае, може би наистина ще ви вдъхновим да посетите нови и интересни места.